Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп беше забелязан с червени

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп беше забелязан с червени
Коментари Харесай

Сифилис, голф или изгаряне: какви са тези червени петна по ръката на Тръмп?

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп беше видян с червени петна по ръката си, до момента в който напускаше резиденцията си в Ню Йорк в сряда, 16 януари, с цел да участва на втория развой за опит за изнасилване на писателката и журналистката Е. Джийн Карол. 

Докато поздравяваше последователите си, политикът махна с дясната си ръка към камерите и сподели петна по показалеца и палеца, както и по горната част на дланта си, съобщава Business Insider.

Потребителите на обществената мрежа X направиха редица догатки за това какво може да е предизвикало съответните петна. Някои подозират, че някогашният президент има " херпес на ръцете си " или може би неотдавна е претърпял рухване. Те означават, че до вечерта тези петна са изчезнали, защото на вечерните фотоси от конференцията дланите на Тръмп са били чисти.

Според доктор Джошуа Цайхнер, помощник по дерматология в болница Маунт Синай в Ню Йорк, е мъчно да се диагностицира положението на кожата единствено от една фотография, само че има разновидности, които могат да причинят сходни петна по дланта на някогашния президент.

„ Обривите по ръцете могат да бъдат породени от разнообразни фактори, вариращи от инфекции през възпалителни положения до външни въздействия “, сподели Цайхнер.

Цайхнер разказа на изданието за четири вероятни разновидността на " обриви " по ръцете на Тръмп.
Твърде сухи ръце
Според асистента по дерматология най-честите аргументи за обриви по дланите са сухота и прекалено миене на ръцете.

„ Като се има поради, че Тръмп е самопровъзгласил се за „ гермафоб “, теорията за несъразмерното миене на ръцете може да бъде тествана. Ниските температури също могат да доведат до суха кожа, което е по-често срещано през зимата “, се споделя в отчета.
Игра на голф
Както Цайхнер означи, друга опция за появяването на такива петна може да бъде игра на голф.

„ Друга опция са мехурите, които могат да бъдат породени от търкане от действия като голф, повдигане на тежести или бейзбол “, прибавя лекарят.
 Тръмп, петна по ръцете, червени петна, рани Червени петна по ръката на ТръмпХимическо изгаряне от сок от лайм
Асистентът по дерматология означи, че " даже сокът от лайм, когато е изложен на слънчева светлина, може да аргументи химическо изгаряне на кожата ", известно още като " изгаряне от маргарита ".

„ Въпреки че Тръмп не пие алкохол, цитрусовият коктейл може да аргументи рани “, отбелязва изданието.
Нито едно от посочените
Както Цайхнер означи, обривите по ръцете могат да бъдат породени от съвсем всичко, в това число ухапвания от инсекти, да вземем за пример.

Според Bild бившият консултант на американския президент Бил Клинтън Джеймс Карвил споделил, че петната по ръцете на Тръмп " наподобяват на сифилис ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР