Бившият президент на САЩ Джордж Буш-младши се появи на церемония

...
Бившият президент на САЩ Джордж Буш-младши се появи на церемония
Коментари Харесай

Джордж Буш-младши: Миграцията е благословия и сила

Бившият президент на Съединени американски щати Джордж Буш-младши се появи на гала по натурализация в понеделник, на които приветства мигрантската история и прикани законодателите да одобряват всеобхватна имиграционна промяна, оповестиха Си Ен Ен и БНР.

``
реклама

Конгресът „ има задължението да контролира кой идва и по кое време “, сподели Буш в Далас, където десетки души поставиха клетва, с която станаха жители на Съединени американски щати. „ С поемането на тази отговорност ще помним мигрантската история на Америка, която ни направи тези, които сме сега. На фона на всички политически затруднения, дано в никакъв случай да не забравяме, че имиграцията е благословия и мощ “, сподели някогашният държавен глава. Думите и позицията му са в контрастност с огромна част от актуалната Републиканска партия и президента Доналд Тръмп, който желае твърди миграционни политики, а предходната година заплаши да промени конституционната идея за приемане на поданство, когато човек е роден в Съединени американски щати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР