Бившият президент на САЩ Бил Клинтън, който е на 75

...
Бившият президент на САЩ Бил Клинтън, който е на 75
Коментари Харесай

Бил Клинтън приет в болница

Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, който е на 75 години, е бил признат в болница в Калифорния преди два дни поради зараза, която не е обвързвана с COVID-19, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на негов представител.
Още по темата
" Във вторник вечерта някогашният президент Бил Клинтън бе признат в Медицинския център Ървайн на Калифорнийския университет за лекуване на зараза, която не е обвързвана с коронавирус ", заяви в Туитър представителят на Клинтън Анхел Урена.

" Той се усъвършенства, в положително въодушевление е и е извънредно признателен на лекарите, сестрите и личния състав, които се грижат чудесно за него ", сподели представителят.

Лекарите на Клинтън показаха в известие, че той е признат за наблюдаване и са му предписани антибиотици и течности.

Според лекарите Клинтън реагира добре на антибиотиците и равнището на левкоцитите в кръвта му понижава. " Надяваме се скоро да го изпишем ", показаха доктор Алпеш Амин и доктор Лиса Бардак.

СиЕнЕн заяви, че Клинтън, президент на Съединени американски щати от 1993 до 2001 година., е настанен в интензивно поделение, основно с цел да не бъде обезпокояван, и не е на апаратно дишане.

Състоянието му не е обвързвано с коронавирус или с предходните му проблеми със сърцето, заяви СиЕнЕн.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР