Бившият президент на САЩ Барак Обама вдигна публиката на крака

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама вдигна публиката на крака
Коментари Харесай

Барак Обама изненада съпругата на представянето на книгата й

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама подвигна публиката на крайници с изненадващата си поява на представянето на мемоарната книга на брачната половинка си Мишел във Вашингтон, оповестява в. „ Дайли мейл”. Бившата първа дама стартира обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming.
Водещ на събитието в американската столица бе Валери Джарет – дългогодишна другарка и някогашен консултант на Обама в Белия дом. Когато по време на диалога Мишел бе помолена да опише за някои от любопитните моменти от живота си със своя прочут брачен партньор, Джарет разгласи, че в залата е пристигнал „ специфичен гост”. В този миг Барак Обама се появи с голям букет розови рози, а публиката в залата „ Кепитъл Уан Арина” стана на крайници и избухна в овации, предава БГНЕС.
Водещата попита Барак Обама по какъв начин брачната половинка му е съумяла да завладее сърцето му по време на първата им среща в адвокатска адвокатска фирма в Чикаго. „ Тя бе единствена по рода си – мощна и откровена”, съобщи някогашният американски президент и добави – „ тя е някой, н който можеш да разчиташ”. Обама бе безапелационен, че постоянно е знаел, че в случай че тя стане майка на децата му, Мишел ще бъде изключителна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР