Бившият президент на САЩ Барак Обама разкритикува отговора на своя

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама разкритикува отговора на своя
Коментари Харесай

Барак Обама: Лидерите дори не се преструват, че носят отговорност

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама разкритикува отговора на своя правоприемник на поста Доналд Тръмп за пандемията от COVID-19, опустошила Съединени американски щати.
Обама насочи рядката обществена рецензия онлайн пред възпитаници и студенти, които трябваше да честват дипломирането си – традиция, която се съблюдава всяка пролет в Съединените щати.
" Повече от всичко тази пандемия изцяло дръпна завесата от концепцията, че толкоз доста виновни хора знаят какво вършат ", сподели Обама пред няколко десетки младежи, завършващи колежи и университети.
" Много от тях даже не се преструват, че са виновни ", сподели Обама, представен от AFP, до момента в който разясняваше последствията от пандемията, по време на онлайн събитието, без да показва имената на съответни водачи.
Това празненство беше последвано от втора звездна гала за възпитаници от гимназиите, по време на която Обама продължи по същия метод, като сподели на учениците да се засилват там, където водачите не са съумели. " Дали светът ще стане по-добър, ще зависи от вас ", акцентира Обама.
„ Да правиш това, което се усеща хубаво, което е комфортно, което е елементарно - по този начин мислят дребните деца. За страдание, доста от по този начин наречените възрастни, в това число някои с огромни трофеи и значими длъжности, към момента мислят по този метод - заради което нещата са толкоз комплицирани “, продължи Барак Обама.
„ Надявам се вместо това да решите да приемете полезности, които са безконечни, като почтеност, усърдие, отговорност, правдивост, благотворителност, почитание към другите “, бяха думите на някогашния американски президент.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР