Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с
Коментари Харесай

Барак Обама се оказа изненадващ гост при представянето на книгата на съпругата му във Вашингтон

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама напряко взриви залата с появяването си по време на представянето на мемоарната книга на брачната половинка си Мишел във Вашингтон, съобщи Асошиейтед прес.

Бившата първа дама стартира обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming. Снощи тя взе участие в среща, водеща на която беше дългогодишната й другарка и някогашна съветничка на Обама в Белия дом Валъри Джарет.

Когато диалогът се насочи към възприятията на Мишел Обама към брачна половинка й, Джарет предложения „един специфичен гост“ и Барак Обама влезе в залата с букет розови рози за жена си. Присъстващите в „Кепитъл Уан Арина“ станаха на крайници.

Джарет попита Барак Обама с какво Мишел е превзела сърцето му, когато са се срещнали в чикагска юридическа компания, където тя била негов ментор.

Бившият президент сподели, че като брачната половинка му няма друга, че тя е мощна и пряма, и е човек, на който той постоянно може да разчита. Освен това знаел, че в случай че тя е майката на децата му, те ще изключителни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР