Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик
Коментари Харесай

Барак и Мишел Обама сключиха споразумение с Netflix за производство на филми и сериали

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила и брачната половинка му Мишел подписаха съглашение с онлайн видеоплатформата с абонамент Netflix за произвеждане на игрални филми, сериали и документални филми, предадоха Франс прес и ДПА.

Netflix който афишира 125 милиона клиенти в целия свят, не прецизира какви ще са плановете на семейство Обама, само че показва, че може да става дума за игрални сериали, риалити шоута, документални сериали, документални филми и игрални филми. Стойността на контракта не се оповестява.

Барак и Мишел Обама са основали за тази цел продуцентската компания Хайър Граунд продъкшънс.

"Една от насладите на времето, което прекарахме на държавна работа, бяха срещите ни с толкоз доста впечатляващи хора от най-различен генезис и да им помогнем да споделят прекарванията си с по-широка аудитория ", се споделя в изказване на Барак Обама.

"Ето за какво Мишел и аз сме разчувствани да си партнираме с Netflix. Надяваме се да отгледаме и развием надарени, вдъхновяващи, креативен гласове, които могат да насърчат повече емпатия и схващане сред народите и да им помогнем да споделят историите си с целия свят ", добави той.

"Барак и аз постоянно сме вярвали в силата на описа да ни въодушеви, да ни накара да мислим иначе за заобикалящия ни свят и да ни помогне да отворим мозъците и сърцата си за другите ", съобщи Мишел Обама.

Според в. "Ню Йорк таймс ", който цитира близки до Барак Обама източници, някогашният президент не има намерение да употребява тази нова платформа като политически инструмент, било то и за рецензии към настоящия държавен глава Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

През март 2017 година Барак и Мишел Обама съгласно редица американски медии са сключили рекорден контракт за 60 милиона $ с издателство "Пенгуин Рандъм Хаус ", който планува по една книга за всеки от двамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР