Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик
Коментари Харесай

Обама към американците: Пазете демокрацията или в противен случай ще тръгнете по пътя на нацистка Германия

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила предизвести американците, че би трябвало да бдят над демокрацията си, тъй като в противоположен случай рискуват да тръгнат по пътя на нацистка Германия през 30-те години на предишния век, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП и Агенция Франс Прес.

"Трябва да се грижим за градината на демокрацията, тъй като в противоположен случай нещата могат да се разпаднат доста бързо. Ставали сме очевидци на общества, в които това се се случвало в края на 20-те и през 30-те години на предишния век ", сподели Обама на стопански конгрес във вторник в Чикаго.

"60 милиона души починаха и светът бе хвърлен в безпорядък ", сподели Обама и прикани аудиторията да бъде деликатна и да гласоподава. Той отбрани и медиите, като сподели, че пресата постоянно го е подлудявала, само че той схваща, че свободните медии са жизненоважни за демокрацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР