Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик
Коментари Харесай

Първият том от мемоарите на Барак Обама излиза на 17 ноември

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият разгласи през днешния ден, че първият том на неговите записки ще излезе на пазара на 17 ноември, предадоха международните организации.

Книгата озаглавена "Обетована земя " ще бъде оповестена по едно и също време на 25 езика. Тя е първият том от общо два.

"Да приключиш с писането на книга поражда едно доста изключително възприятие и съм горделив от това ", написа в Туитър някогашният президент демократ.

Предшественикът на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския добави, че в първия том на записките си се е опитал да предложи на читателите "един почтен роман за президентството си и да показа размишления за методите за превъзмогване на раздялите и за действие на демокрацията за всички.

Книгата ще бъде оповестена в Съединени американски щати от издателство "Пенгуин Рандъм Хаус ".

Мемоарите на брачната половинка на Обама - Мишел, оповестени през ноември 2018 година пожънаха голям триумф и се продадоха в над 11,5 милиона екземпляра по света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР