Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че твърденията

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че твърденията
Коментари Харесай

Тръмп: Скандалът с Хънтър Байдън е най-големият в историята

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи, че изказванията за присъединяване на Хънтър Байдън в противозаконни покупко-продажби с украинска компания са " най-големият скандал в историята на Съединени американски щати, а може би и в света ".

Това заяви АП.

Доналд Тръмп назова американския президент Джо Байдън " най-корумпирания " президент в историята на Съединени американски щати.

" Байдън получи милиони долари от Украйна, а в този момент Украйна получава милиарди и милиарди долари от американския поданик ", сподели той.

Тръмп съобщи, че Конгресът би трябвало да откаже да утвърди каквато и да е спомагателна военна помощ за Украйна, до момента в който федералните организации не предадат доказателства за покупко-продажбите на Байдън с украински компании.

Бившият американски президент добави, че Конгресът би трябвало да блокира решението на Байдън да свика аварийните елементи за разполагане в Европа, като съобщи, че " нито един американски живот не би трябвало да бъде изложен на риск, тъй като Байдън е бил корумпиран ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР