Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп настоя в събота,

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп настоя в събота,
Коментари Харесай

Тръмп: Щях да попреча на Путин да нападне Украйна

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп настоя в събота, че съветската инвазия в Украйна нямало да се случи , в случай че той към момента беше в Белия дом.

Преди седмици някогашният президент съобщи, че Путин се е възползвал от обстоятелството, че Байдън е слаб, с цел да нападна Украйна. " Както всички разбирате, това извънредно злополучие в никакъв случай нямаше да стане, в случай че изборите ни не бяха манипулирани и в случай че аз бях президентът ", уточни Тръмп.
 Тръмп, в случай че е президент, дава отговор с нуклеарни подводници и самолети на Русия
Тръмп, в случай че е президент, дава отговор с нуклеарни подводници и самолети на Русия

Но се надява в никакъв случай да не се постанова да се употребяват нуклеарни оръжия, тъй като " ще бъде нещастието на всички нещастия "

Той даже изрази състрадание към украинците и назова " самоуверен " украинския президент Володимир Зеленски. " Руската офанзива против Украйна е възмутителна. Бог да ги благослови всичките ", сподели Доналд Тръмп.

Тръмп твърди, че несъответстващите енергийни политики на администрацията на Байдън, свързани с рецесията, са довели до нови върхове в цените на петрола в Съединените щати. " Имахме толкоз доста, че щяхме да сме два пъти по-големи от Русия и Саудитска Арабия, взети дружно за една година ". Така Доналд Тръмп разяснява енергийния капацитет на Америка.
 Защо Путин, Тръмп и Републиканската партия звучат толкоз еднообразно?
Защо Путин, Тръмп и Републиканската партия звучат толкоз еднообразно?

Лъжите на Путин и лъжите от крайната десница се поддържат взаимно и има причина за това

Бившият президент организира протест в Селма, Северна Каролина, като част от акцията на републиканците преди идните междинни избори, които ще се проведат през ноември. Коментирайки пандемията от коронавируси, Тръмп се зарече да приключи всяко ограничаване за COVID-19 и да одобри закон , който да направи нелегално уволняването на служащи от работодателите за това, че са отказали да се имунизират.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР