Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп и кандидат за

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп и кандидат за
Коментари Харесай

Тръмп се сдоби с ново обвинение

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп и претендент за президентската номинация на републиканците е с ново обвиняване по отношение на напъните му да осуети изхода от изборите за президент на Америка през 2020 година

Официални представители са свидетелствали в хода на следствието, че Тръмп им е оказвал напън. Той е упрекнат по четири пункта и е свикан да се яви във федерален съд на 3 август.

По-рано - в обществената си мрежа " Трут сошъл " - Тръмп разгласи, че чака ново обвиняване и го назова подправено.

Специалният прокурор Джак Смит, под чийто контрол се организираше следствието, по отношение на което бяха повдигнати нови обвинявания на Доналд Тръмп - съобщи, че желае неотложен развой против някогашния държавен глава.

Ново изследване на " Сиена колидж " сочи, че Джо Байдън и Доналд Тръмп имат изравнени шансове за Белия дом през 2024 година

Настоящият и някогашният президент на Съединените щати имат по 43 % поддръжка за всеки от двамата претенденти.

Добра вест за демократите е, че 14-те % от интервюираните, които не поддържат нито един от претендентите - наподобява мощно клонят към Байдън.

Тръмп, въпреки това, резервира трайно положителни резултати, макар че стана първият някогашен президент, на който са повдигнати обвинявания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР