Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев отхвърли днес призивите на

...
Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев отхвърли днес призивите на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Русия ще се разпадне, ако не победи Украйна

Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев отхвърли през днешния ден апелите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън съветските войски да се изтеглят от Украйна, съобщи ДПА.

" Ако Русия постави завършек на специфичната военна интервенция без победа, тогава Русия ще престане да съществува, ще бъде разпокъсана на части ", написа Медведев в " Телеграм ", представен в Българска телеграфна агенция.

В същото време той добави, че " в случай че Съединени американски щати престанат да доставят оръжия на режима в Киев, тогава войната ще свърши " - очевиден намек, че тогава Русия ще победи.

С присъщия си унизителен звук Медведев разкритикува също и Байдън за вчерашното му послание, което насочи към съветския народ от Варшава пред поляци.

" Кой е, по този начин или другояче, този чудноват дядо, който приказва с празен взор от Полша? Защо моли към народа на друга страна във време, когато си има задоволително лични проблеми ", попита някогашният съветски президент.

Медведев упрекна Съединени американски щати, които по думите му са провокирали доста войни по целия свят, в " грандомания " и сподели, че Байдън е " отпаднал ". На ръба на " международен спор " сме, добави той и заплаши с потребление на нуклеарни оръжия.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР