Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон заяви, че клубът

...
Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон заяви, че клубът
Коментари Харесай

Калдерон: Бейл си губи времето в Реал

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон съобщи, че клубът би трябвало да откри решение на казуса с Гарет Бейл, защото обстановка е във щета на " белите " и на играча.

" Много е тъжно. Тъжно е да се види състезател като него на трибуните. Мисля, че умеенето и геният му не са си отишли. Той към момента е добър футболист, който може да играе на най-голям ониво във всеки тим по света ", показа Калдерон.

" Следователно, мисля, че те би трябвало да намерят решение, с цел да сложат завършек на тази мъка в името на клуба и играча. Ако той не желае да си понижи заплатата, което е разбираемо, би трябвало да се откри друго решение ", добави той.

Gareth Bale’s plans for August pic.twitter.com/mA8YRRue2E
— ESPN FC (@ESPNFC) August 5, 2020
Бейл има контракт с Реал за още две години и взима към 600 000 лири на седмица. Зинедин Зидан няма желание да разчита на него, само че неговата продажба е доста мъчно осъществима заради голямата му заплата. Агентът на уелската звезда Джонатан Барнет неотдавна съобщи, че играчът няма желание да напуща Мадрид.

В Англия се появиха информации, че Тотнъм ще опита да си го върне. Вариантът е лондончани да го вземат чартърен с алтернатива за покупка. " Шпорите " обаче нямат желание да заплащат колосалната му заплата и с цел да се реализира сходен трансфер, Реал ще би трябвало да поеме огромна част от нея.

" Треньорът не разчита на него. Ако Зидан остане, което е несъмнено, Бейл би трябвало да търси различен вид. Проблемът е, че има контракт за още две години. Тъжно е да гледа по какъв начин си губи времето, тъй като сигурно е в добра форма ", сподели още Калдерон.
 Шоуто на Бейл продължава
Последните седмици Бейл предизвика недоволството на почитателите на " белите ", след очевидно показва индиферентност от протичащото се на терена. Негови фотоси на скамейката и в трибуните демонстрираха по какъв начин той се смее или се занимава с нещо друго по време на мач.

През сегашния сезон той бе титуляр в 14 мача и игра единствено в два мача след подновяването на сезона. Зидан не го включи в групата за срещата с Манчестър Сити в Шампионската лига, като съобщи, че Бейл е отказал да играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР