Бившият президент на Милан Силвио Берлускони изригна срещу сегашното ръководството

...
Бившият президент на Милан Силвио Берлускони изригна срещу сегашното ръководството
Коментари Харесай

Берлускони изригна: Върнете ми Милан!

Бившият президент на Милан Силвио Берлускони изригна против настоящето управлението на "росонерите ", заявявайки, че единственият метод клубът още веднъж да се върне към остарялата си популярност е в случай че самият той застане още веднъж отпред.

Берлускони опроверга мненията на спортния шеф Иван Газидис, че преди идването на компанията Elliot Management клубът е бил пред банкрут. Коментарите на някогашния началник на "росонерите " по тематиката бяха повече от любопитни.

"Фрази от сорта, че Милан е бил пред банкрут са почтени да се кажат единствено откакто някой влезе в тоалетната и затвори вратата след себе си ".

"Относно това по какъв начин Милан може да се върне към остарялата си популярност мога да дам единствено един вид - да се върна отпред! Това, несъмнено, е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи ", съобщи Берлускони, който също даде своето мнение по отношение на взаимния план за построяването на нов стадион в Милано сред Интер и Милан.

"Проектът е превъзходен. Надявам се въпреки всичко да се откри компромисно решение, с цел да не бъде опустошен "Сан Сиро ". Ако не, то тогава давам обещание да дам стадиона на Монца ", приключи някогашният началник на Милан, който сега е президент на Монца, където изпълнителен шеф е Адриано Галиани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР