Бившият президент на Левски Тодор Батков коментира скорошната среща на

...
Бившият президент на Левски Тодор Батков коментира скорошната среща на
Коментари Харесай

Батков: Съдиите сами се натягат на Лудогорец

Бившият президент на Левски Тодор Батков разяснява скорошната среща на футболните босове на трите гранда Левски, ЦСКА-София и Лудогорец с премиера Бойко Борисов. Според него българските рефери не са безпристрастни, като постоянно поддържат един тъкмо избран тим.

" Такава среща имаше през 2002-а или 2003 година Тя бе инициирана от Васил Божков, тогава притежател на ЦСКА. Аз участвах в тая среща. Наистина говорихме намерено, бяхме всички мощни хора в клубовете от " А " група. Стиснахме си ръцете и общо взето към 3 месеца устоя ангажимента. Тогава отново имаше огромен напън върху съдии. Имаше сателитни тимове на огромните. Даваха се мачове, скачаха против съперниците ", разяснява Батков в предаването “120 минути”.
" Сега, допускам, проблемите са същите. Все отново има какво да се желае от съдийството. Не бих споделил, че е независимо. Случайно или не, гледайки огромните тимове, постоянно поддръжката е за един избран - 8-кратния първенец Лудогорец. Това е обществено. Гледах Суперкупата. Сега за какво би трябвало да анулират гола на Локомотив (Пловдив)? Той си беше чист постоянен гол. Нека пък веднъж да не вземе купата Лудогорец. Какво толкоз ще се случи? Аз допускам, че даже Домусчиев няма пръст в това. Мисля, че сами се натягат съдиите. Това е моето възприятие. За да са със мощните на деня? Ами да, това е една българска типична черта”, добави той.
Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР