Бившият президент на Интер Масимо Морати заяви, че напусканията на

...
Бившият президент на Интер Масимо Морати заяви, че напусканията на
Коментари Харесай

Морати: Това, което Моуриньо направи, беше ужасно

Бившият президент на Интер Масимо Морати съобщи, че напусканията на треньорите Роберто Манчини, Жозе Моуриньо и Рафаел Бенитес са помрачили същевременните триумфи на отбора. Той приказва по-подробно за случая със Специалния, който се споразумя с Реал Мадрид в навечерието на финала на Шампионската лига през 2010 година, извоюван от " нерадзурите " точно на " Сантиаго Бернабеу ".

" Предполагам, че това е ориста на Интер. Завоювахме Скудетото против Парма с Манчини на пейката (през 2007/08 - б.р.), само че към този момент бях подписал с Моуриньо и не знаех по какъв начин да се измъкна от контракта. После идва ред на нощта в Мадрид. След това пък на Световното клубно състезание в Абу Даби Бенитес ни заяви, че желае да си тръгне. Нека просто да кажем, че Интер постоянно намира метод да усложни позитивните обстановки.

On his 75th birthday, former Inter President Massimo Moratti confessed Roberto Mancini, Jose Mourinho and Rafa Benitez situations overshadowed success. ‘What Mou did was terrible.’ https://t.co/KjFNHmzGHm #FCIM #SerieA #UCL pic.twitter.com/XUqcB30iXT
— footballitalia (@footballitalia) May 16, 2020
Ако в този момент погледна обратно във времето, това, което Моу стори, беше извънредно. Ние обаче се разбирахме по този начин добре, а аз знаех, че намеся ли се, това щеше да повиши напрежението. Затова си замълчах, макар че знаех какво се случва. Все едно да попиташ лекоатлет тъкмо преди 100-метровия спринт какви обувки носи. Просто искаш той да победи. Нека кажем, че Моуриньо не желаеше да бяга и 200 метра, само че най-малко можеше да изчака до идната заран, с цел да ми каже за това ", показа пред " Ла Стампа " Морати, който през днешния ден навършва 75 години.

" Моуриньо към този момент ми даде два подаръка през 2010 година (ШЛ и Скудетото - б.р.), само че той постоянно е бил благ и завързан. Праща ми дарове за всички празници. Не единствено на Великден и рождения ми ден, само че и на Коледа ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР