Бившият президент на Интер Масимо Морати коментира ситуацията около дузпата

...
Бившият президент на Интер Масимо Морати коментира ситуацията около дузпата
Коментари Харесай

Морати: Съдията повлия на мача

Бившият президент на Интер Масимо Морати разяснява обстановката към дузпата в интерес на Ювентус в „ Дерби д`Италия “.Бившият кмет на Милано съпостави и сегашния тим на първенците с този от миналогодишната акция. Той не пропусна да разяснява и своя добър другар Жозе Моуриньо, който е отпред на Рома.

“Не знам по какъв начин да се изразя, само че тази обстановка малко скапе мача. По принцип реферите разрешават играта да продължи. Това обаче от време на време не се случва, както беше на Болоня - Милан, където имаше два фала с две изгонвания. Тези строги санкции може и да са съответстващи, само че да играеш с девет души може изцяло да промени мача. Една такава дузпа също, съдиите могат да въздействат в такива обстановки ", стартира италианският нефтен магнат.

"Конте сподели, че е победител. Индзаги пък пое огромна отговорност. Интер играха ужасно първото полувреме против Юве. “Бианконерите” ме разочароваха. Ако бележат повече голове, ще стане огромно дерби против Милан. Джеко е класен футболист, а тимът оформя своя темперамент и има всичко належащо, с цел да се върне към успехите. Сега разликата с Милан и Наполи е огромна и това ни кара да мислим, че може да нямаме шансове за Скудетото ".

"Моуриньо се пробва да се оправи със обстановката. Той към този момент предизвести, че съставът не е конкурентен на останалите. Шамар като този в четвъртък не беше предстоящ от никого и мисля, че той беше шокиран. Моуриньо обаче излезе “сух” от тази обстановка, тъй като тимът му игра добре против Наполи. Той към този момент е в позиция да се реваншира за тази загуба ", приключи изявлението си Морати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР