Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер се заяде с легендата

...
Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер се заяде с легендата
Коментари Харесай

Блатер се заяде с Федерер

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер се заяде с легендата в тениса Роджър Федерер в опит да отбрани най-популярния екипен спорт, чийто основни фигури сега са съдени за укриване на налози.

Лионел Меси, Неймар, в този момент Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо, а и Манчестър Юнайтед са обект на следствие от прокуратурите на съответните си страни поради хипотетични данъчни измами.

Според Блатер не е вярно, че единствено футболисти са " атакувани " от управляващите, а някои други богати спортисти са " недосегаеми ".

" Защо нападат единствено футболния свят? Никой нищо не споделя за един от най-богатите в спорта - Федерер. Той е недостижим. Е, сигурен съм, че е по този начин, тъй като прави всичко както би трябвало. Но пък не се нападат и звездите в НБА и бейзбола ", сподели Блатер пред RTS Sport.

Федерер стартира сполучливо обичания си шампионат в Хале от сериите АТР500, откакто единствено за 52 минути разгроми с 6:3, 6:1 японеца Юичи Сугита и за разлика от предходната седмица в Щутгарт, този път се класира на осминафиналите. 

Днес не преди 18:30 часа следва идващото затруднение на осемкратния първенец в шампионата, което е много по-коварно - Миша Зверев, който по-рано във вторник отстрани Лукаш Лацко с 6:4, 6:4.

Федерер трябваше да играе с тайванеца Йен-Хсун Лу, който обаче се отхвърли в последния миг заради травма в дясната ръка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР