Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер получи пореден удар. Този

...
Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер получи пореден удар. Този
Коментари Харесай

Любовница би шута на бившия 83-годишен президент на ФИФА

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер получи следващ удар. Този път любовен. 83-годишният швейцарец още веднъж е самичък, откакто се раздели с приятелката си Линда, която е 28 години по-млада.

В събота тогавашният най-влиятелен човек в международния футбол за първи път от отстраняването си от поста през 2015 година се появи на стадион, с цел да гледа мач онлайн. Той беше трибуните при равенството 1:1 сред Шафхаузен и Грасхопър (Цюрих) от швейцарската втора дивизия.

Блатер си направи десетки селфита с хора, участвали на срещата. Всички обаче видяха отсъствието на 55-годишната Линда, която в последните години беше неразделно до него.

„ Разделихме се другарски. Чуваме се по телефона и по тази причина аз считам раздялата за краткотрайна, защото вярата умира последна “, разяснява някогашният президент на ФИФА пред в. „ Блик “.

Блатер и Линда Габриелян, която той назовава Лейди, са дружно от 2013 година, когато той към момента беше най-влиятелният човек във футбола. Тя е щерка на сполучлив брокер на недвижими парцели.

Сеп Блатер има три брака зад тила си, в това число и с починалата Барбара Кезер – щерка на някогашния общоприет секретар на ФИФА Хелмут Кезер. От първия си брак с Лилиане Бинер той има една щерка – Корине. Третата му брачна половинка беше Грациела Бианка – дресьор на делфини. Между втория и третия си брак той имаше връзка с полякинята Илона Богуска.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР