Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов заяви, че

...
Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов заяви, че
Коментари Харесай

Вальо Михов : Няма изненада в избора на Гонзо

Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов съобщи, че не е бил сюрпризиран от избора на Георги Иванов като правоприемник на Борислав Михайлов. Легендата на Левски беше определен за властник на Футболната ни централа за идващите 4 години, откакто беше предпочетен пред Димитър Бербатов от футболните клубове. 

„ Не съм сюрпризиран от избора на Георги Иванов за президент на БФС. Имах среща с него преди Конгреса и бях сигурен, че ще е той. Имам задоволително опит, с цел да мога да го предупредя, че в България предателите са доста. Особено във футбола. Изпитал съм го на гърба си и като президент на ПФЛ, и като президент на БФС, и като президент на ЦСКА. В Европа не съм излъчен толкоз, колкото в България. Много предатели, доста нещо. Това се чудя, по какъв начин сме съумели да ги съхраним. Тези душички.

Аз съм уверен, че той е твърдо момче. Той гледа хората в очите и в никакъв случай не е бил виновен. Смятам, че с общи старания – той това го акцентира през вчерашния ден, че еднолични решения няма да взима. Ще се допитва. Желая му триумф. И имам вяра в него, че ще е един предстоящ обединител “, сподели Михов пред БНР.

Бившият президент на ЦСКА разяснява и свършената работа от Борислав Михайлов за интервала, за който бе отпред на БФС.

„ Аз бих споделил по този начин – с това, което направи за българския футбол – връзката с Европа, връзката с УЕФА и ФИФА, лобито, което сътвори, видяхме каква база направи...има доста позитивни неща. Всеки гледа да очерни. Всеки гледа да каже, че е откраднал. Аз за какво не се научих да извършвам кражба, все около някой можеше да се науча. Не го видях това, може би тези неща стават по-тайно. Аз съм добряк на пределна възраст. Сигурно Боби Михайлов има и недостатъци и по тази причина потеглиха последователи против него, само че той си видя в този момент приятелите. Не може Георги Иванов да не се възползва от това, което е оставил като основа Боби Михайлов “, добави Валентин Михов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР