Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хоенес сподели, че се

...
Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хоенес сподели, че се
Коментари Харесай

Ули Хьонес: С Лерой Сане ще започне нова ера в Байерн

Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хоенес показа, че се надява крилото на Манчестър Сити Лерой Сане да стане част от новата епоха при „ бавараците “ през идващия сезон. Почетният президент и заместник-председател на клуба изрази желанието си да се подписа договорка за Сане това лято, само че не чака също по този начин отборът да подпише и с високо оценения Кай Хаверц от Байер Леверкузен заради несигурността към икономическото бъдеще на футбола.

Лидерът в Бундеслигата искаше да подпише със Сане още предишното лято, само че той претърпя тежка травма, единствено четири дни преди затварянето на трансферния прозорец.

Според „ Sky Germany “, Байерн желае да заплати към 52 милиона до 60 милиона лири (60 - 70 милиона евро), за Сане, чийто контракт изтича идващия юни.

„ С Джошуа Кимих, Никлас Зюле и да се надяваме Дейвид Алаба, Тиаго, а също и Лерой Сане, ще имаме млад и жизнерадостен тим. Мога да си показва, че в случай че всичко върви добре, в Байерн Мюнхен стартира една нова епоха ", съобщи Хьонес.

link1 " >  getty images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР