Бившият президент и премиер на Албания и екслидер на опозиционната

...
Бившият президент и премиер на Албания и екслидер на опозиционната
Коментари Харесай

Бериша: Да изгоним Еди Рама


Бившият президент и министър председател на Албания и екслидер на опозиционната Демократическа партия Сали Бериша оцени, че страната се намира на кръстопът и че единственото решение е "гражданска гражданска война за събаряне на Еди Рама".

Той насочи зов посредством своя профил във Facebook за събаряне на държавното управление на премиера, като сподели: "сега или никога".

„ Или в този момент, или в никакъв случай - би трябвало да изгоним Едуин Кристач Рама! Този анти-албанец, нарушител, човек без татковина, който за едната власт е подготвен да направи всичко: да продаде морето, земята, да одобри стотици някогашни терористи на ИД в Албания, да прогони от Албания нейното бъдеще – младежта “, написа Бериша.

Той приказва за потребността от създаване на бежански лагер в Албания, в който могат да бъдат настанени 600 000 бежанци, опциите за започване на договаряния с Европейски Съюз, държанието на опозицията в Народното събрание, както и промените в правосъдната система, като насочи рецензии към американския дипломат Лу и европосланичката Влахутин, че са "сътрудници на Рама, с цел да държат системата в плен". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР