Бившият президент Барак Обама разкритикува отговора на американското правителство срещу

...
Бившият президент Барак Обама разкритикува отговора на американското правителство срещу
Коментари Харесай

Обама нападна правителството на Тръмп за отговора срещу Covid-19

Бившият президент Барак Обама разкритикува отговора на американското държавно управление против ковид, осведоми Агенция Франс Прес.

Осведомителната организация отбелязва, че Обама рядко си разрешава обществено да подлага на критика наследника си Доналд Тръмп. Бившият водач приказва на две виртуални събития във връзка със завършването на възпитаници и студенти, които вместо да честват, са блокирани поради ограниченията в битката с ковид.

Пред завършващите от няколко колежи и университети Обама съобщи, че тази пандемия е посочила, че мнозина от ръководещите не знаят какво вършат.

" Повече от всичко друго тази пандемия напълно и най-накрая дръпна завесата пред концепцията какъв брой доста от хората, които ръководят, знаят какво вършат...Голям брой от тях дори не се преструват, че управляват ", означи Обама пред студенти от по този начин наречените исторически колежи и университети с чернокожи.

От вас зависи дали светът ще стане по-добро място, продължи той.

Съединени американски щати водят света по инфектирани с ковид и умряли, надлежно 1,4 милиона и близо 90 000.

За повторно за последните дни Обама разкритикува дейностите на администрацията на Тръмп в битката с вируса. Миналата седмица се появи в медиите коментар на Обама на конференция, на която той дефинира обстановката като безпорядък и злополука.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР