Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес иска

...
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес иска
Коментари Харесай

Рейес: UFC трябва да отнеме титлата от Джон Джоунс

Бившият кандидат за купата в полутежка категория Доминик Рейес желае UFC да отнеме купата от Джон Джоунс. В началото на годината видяхме борба сред двамата, която беше доста оспорвана и стигна до решение, което беше в интерес на Джоунс. В резултат на това Рейес загуби своя статут на непобеден, само че той продължава да има вяра, че е бил ограбен от съдиите.

Към днешна дата Джоунс е в неприятни връзки с UFC и преди няколко седмици разгласи, че овакантява купата и няма да се бие в идващите години. От UFC не престават да го държат в ранглистата като първенец и към момента не са му взели златото. Според Рейес гова трябвало да се промени.

“Ако Джон Джоунс не желае да се бие, то тогава той е завършил с играта. Той е завършил и би трябвало да му вземат купата. Всичко е свършило, тъй като Джоунс е в пенсия. Той към този момент сподели, че няма да се бие. Не знам каква е неговата цел. Може би желае да си сътвори нови почитатели.

Той просто трябваше да одобри реванш с мен. Няма по какъв начин да стои неактивен две години, а когато излъчим нов първенец да се върне и да каже, че той е неоспорим първенец. Няма по какъв начин да каже на този, който стане нов първенец, че би трябвало да се махне”, съобщи Доминик Рейес.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР