Бившият претендент за титлата в полусредна категория Ник Диас планира

...
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Ник Диас планира
Коментари Харесай

Ник Диас се завръща през 2021 година

Бившият кандидат за купата в полусредна категория Ник Диас възнамерява да се завърне в клетката. 37-годишния деец неотдавна се подложил на диета, с цел да види по какъв начин ще се оправи със свалянето на килограми. Ариел Хелуани се свърза с неговия управител Кевин Мобенга, който удостовери, че Ник на 100% възнамерява да се върне в играта.

Ник желае това да се случи при започване на 2021 година. Към момента той бил с тегло сред 75 и 80 кг. Диас се цели в огромни борби в полусредна категория. Опитния деец е с връх 26-9-2 в ММА и се намира в серия от 2 следващи загуби. Той не се е бил от 5 години и в последната си борба загуби от Андерсън Силва, само че двамата се провалиха на допинг тест и успеха беше анулирана.

Последната победа на Ник в ММА е от октомври 2011 година с решение над Би Джей Пен. В края на предходната година Ник показа, че е подготвен да се бие с Хорхе Масвидал, с цел да му отмъсти за успеха над неговия брат Нейт Диаз. UFC възнамеряват борба сред Масвидал и Нейт в края на годината и очевидно Ник ще би трябвало да търси различен противник.

Eто в каква форма се намира Ник:

Вижте тази обява в Instagram.
на Сеп 6, 2020 в 8:07 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР