Бившият претендент за титлата в полусредна категория Хорхе Масвидал пак

...
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Хорхе Масвидал пак
Коментари Харесай

Масвидал: Не искам да се бия с Колби, защото е чуплив тъпак

Бившият кандидат за купата в полусредна категория Хорхе Масвидал отново се размечта за златото единствено няколко дни, откакто загуби късмет да го завоюва. " Gamebred " беше надигран от Камару Усман в основната борба на UFC 251 предишния уикенд в Абу Даби. Хорхе не съумя да откри отговор за клинчовете на Усман, в които той доминираше и записа над 10 минути надзор.

Камару победи с единомислещо решение, а Масвидал се сбогува със серията си от 3 следващи победи с нокаут. Най-лошото копеле в ММА повече няма да приема борби със инцидентни бойци и отряза възможна среща с Колби Ковингтън. Ето какво показа преди медиите Масвидал:

" Не знам кой е идващ за мен, само че несъмнено няма да е това чупливо момче. Той беше завършен от Усман, макар че имаше цялостен подготвителен лагер. Ковингтън тренира 12 седмици и беше завършен. Това момче е зад мен. Аз одобрих багра с 6 дни предупреждение и не бях засегнат, нито багра беше покрай привършване. Моето кардио не беше на равнище, само че все пак съвсем нямаше вреди. Всички го видяха.

Определено няма да се удрям с този дръвник. Никой не познава това момче, като изключим няколко кореспонденти. Той беше завършен от Усман и приключи със счупена челюст. Moже да се удрям с Леон Едуардс, в случай че цифрата е точна и ме приближи до купата. Ще изберем прецизен противник. Няма да се удрям с някакви новаци, а единствено с бойци, които ще ме доближават до златото. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР