Бившият премиер три мандата и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко

...
Бившият премиер три мандата и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов влезе в НС като депутат

Бившият министър председател три мандата и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна за първия работен ден на 49-то Народно заседание като народен представител.

Въпреки очакващите го публицисти в коридорите на Народното събрание, Борисов не се спря да приказва, и в безмълвие потъна в отредената на първата политическа мощ и най-голяма парламентарна група стая.

Лидерът на ГЕРБ избра да влезе като народен представител от Пловдивската листа , която водеше, като по този начин отстъпи мястото си от софийския 23 МИР. Години наред това той правеше и за двете листи, които обичайно водеше. З, в пленарна зала. В тази предизборна акция обаче няколко пъти той се зарече да бъде народен представител, едно, с цел да управлява парламентарната си група, второ, с цел да води договарянията за сформиране на държавно управление пълноценно. Вчера Борисов по традиция събра определените депутатите и в централата на ГЕРБ, предавано и онлайн във фейсбук, и очерта държанието на политическата партия. Направи впечателние това, че през вчерашния ден внезапно Борисов смекчи офанзивите си към " Продължаваме промяната ", пакетирайки ги този път с Демократична България в обединението им.
 При 99% съвпадане на стратегии, Борисов желае кабинет, бюджет и почитание
При 99% съвпадане на стратегии, Борисов желае кабинет, бюджет и почитание

Без ГЕРБ устойчиво държавно управление не може да има
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР