Бившият премиер Никола Груевски и неговото обкръжение крадяха история от

...
Бившият премиер Никола Груевски и неговото обкръжение крадяха история от
Коментари Харесай

Зоран Заев: Не народът, а Груевски и Ко крадяха история

Бившият министър председател Никола Груевски и неговото обграждане крадяха история от нашите съседи, а не нашият народ, съобщи македонският министър-председател Зоран Заев във Фейсбук.

Лидерът на държавното управление в Скопие употребява най-популярната обществена мрежа, с цел да разясни думите си, казани пред гръцката телевизия Алфа. Както към този момент писахме, Заев пред медията съобщи, че Македония е присвоявала обстоятелства от предишното на свои съседи. Думите му провокираха остра реакция измежду македонците в страната и в чужбина.

"Не нашият народ, а Груевски и Ко крадоха история. Предишните ръководещи сътвориха добре смазаната пропагандна машина, която 10-11 години се занимаваше с заграбване и изкривяване на обстоятелствата от предишното на близки и далечни нации в името на етническото инженерство. Тази политика имаше тежки последствия и за елементарните хора, и за страната като цяло. Тя ни хвърли в мазето на Европейския съюз и НАТО ", безапелационен бе той.

Заев също уточни, че страната му се е справила с отрицателните последствия от политиката на предходните ръководещи и върви сполучливо към евроатлантическите структури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР