Бившият премиер на Великобритания Тони Блеър смята, че коронавирусът няма

...
Бившият премиер на Великобритания Тони Блеър смята, че коронавирусът няма
Коментари Харесай

Тони Блеър: Коронавирусът няма да изчезне, гответе се за втора вълна

Бившият министър председател на Англия Тони Блеър счита, че коронавирусът няма да изчезне. Той прикани държавното управление на Обединеното кралство да се концентрира върху ограниченията за ограничение на болестта, с цел да приготви страната за втората вълна, съобщи вестник Guardian.
В изявление за осведомителната организация PA Блеър дефинира рецесията като " най-голямото логистично предизвикателство ", с което държавното управление в миналото се е сблъсквало, само че подлага на критика министрите, че към момента не са основали " инфраструктура за ограничение на пандемията ".
" Реалността е, че ще живеем с Covid-19 - в действителност няма да можем да го премахнем. Не можем да сме сигурни в това, само че има най-малко 50/50 възможност да имаме възобновление на заболяването през есента и по тази причина е извънредно значимо в този момент да се подготвим за това ", предизвести някогашният министър председател.
Нов отчет на неговия мозъчен концерн Института " Тони Блеър " приканва публичното доверие да бъде построено " въз основа на знанието, че са подхванати всички вероятни стъпки за намаляване на риска " - условие на ограничения за ограничение при липса на ваксина или лекуване.
Тони Блеър предлага въвеждането на всеобщи проби, потреблението на маски за лице във всички затворени публични среди и други ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР