Бившият премиер Кирил Петков ще съди предшественика си Бойко Борисов

...
Бившият премиер Кирил Петков ще съди предшественика си Бойко Борисов
Коментари Харесай

Кирил Петков съди Борисов за 500 хил. лв.

Бившият министър председател Кирил Петков ще съди предшественика си Бойко Борисов за половин милион лв.. Искът е поради мнения на водача на ГЕРБ за медиатори при пазаруването на природен газ.  Жалбата е била импортирана персонално от Петков в Софийски областен съд и е за клюка,.

" Омръзна ми да му чувам всичките неистини – за медиатори, за комисионни, всевъзможни клюки. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати ", съобщи Петков. ГЕРБ стартират тезата, че България продължава да купува съветски газ, само че през медиатори. Според тях по този начин цената на суровината се усилва с към 30%, а тези средства отивали като комисионни в офшорни компании, свързани с " Продължаваме промяната ".

" Тези хора не престават да лъжат, по тази причина ние ще спрем това придвижване от тяхна позиция ", съобщи Петков. В деня, в който съдът дефинитивно разгласи ареста на Борисов  за противозаконен, наследникът му на поста разяснява, че задържането било единствено началото.

" Неговият арест е единствено първата стъпка, доста хора са разочаровани, че той е още на независимост ", разяснява Петков. По-рано водачът на ГЕРБ разгласи, че решението за ареста му било взето по време на оргия в Министерския съвет. " Те са знаели, че е нелегално! Те са знаели, че е произвол! Това решение е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали... И заря поръчали! С единствена задача да ме извлекат, пред децата, с белезници, знаейки 100%, че правят противозаконни дейности. И тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна! ", сподели Борисов на партиен брифинг през днешния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР