Бившият премиер Жан Виденов, чрез дългогодишния си съратник - шефа

...
Бившият премиер Жан Виденов, чрез дългогодишния си съратник - шефа
Коментари Харесай

Жан Виденов повежда русофилите у нас за денацификация

Бившият министър председател Жан Виденов, посредством дългогодишния си сподвижник - шефа на придвижване " Че Гевара " Павел Иванов, отваря нова страница на русофилството у нас. И основава антифашистка организация за денацификация на България по умря на Русия в Украйна.

Става въпрос за нов политическо-идеен конгломерат, формиран от комунистическите обединения Движение „ Че Гевара “, Безсмъртния полк, Дискусионен клуб за леви хрумвания „ Георги Кирков “ – Казанлък, Движение на русофили „ Петко Войвода “, Движение „ Русофили “ – Казанлък с общ девиз:

" Светът има потребност от мир, а не от фашизъм! ".

В тъмночервения съюз членува и дамата на Павел Иванов - Петя Паликрушева, от дълго време разконспирирана като директен адресат на финансиране от Москва за разпространение на съветската агитация у нас посредством разнообразни издания, най-вече българската секция на " Нюзфронт ", бълваща тайни теории, в това число за разработвани био и химически оръжия на територията на България.

Ето какво пишат съидейникът на Жан Виденов и клончетата на следствия за шпионаж Николай Малинов:

" Днес нацизмът и фашизмът още веднъж водят своята кръвопролитна война против гордо изправената Русия и останалия свободен свят. Днес освирепелите нацистки наследници, които бяха приютени от Съединени американски щати и Западна Европа, още веднъж водят война, още веднъж желаят своите реки от човешка кръв.

Осем години Съединени американски щати, Англия и съвсем всички страни от Европейския съюз, отглеждат в Украйна автентичен институционален фашизъм и нацизъм.

Забравихме ли Втората международна война – най-кръвопролитната война в човешката история, която лиши повече от 30 милиона човешки живота? Забравихме ли зверствата на нацизма и фашизма отпреди 80 година? Забравихме ли Освиенцим, Бухенвалд, Хитлер, Гьоринг, Химлер и така нататък?

Ако тогава гьобелсовата лъжовна агитация заливаше целия свят с лъжливи листовки, то през днешния ден медийния фашизъм на днешните телевизионни и електронни американски и европейски медии от заран до вечер възхваляват и величаят днешните нацистки прояви на укрофашистите. Явната цел на всичко това за жалост е една – война!

Другари, в този сложен миг за всички свободомислещи българи Ви призоваваме да създадем Инициативен комитет за антифашизъм, който да сплоти български неправителствени организации, придвижвания, партии. В името на Истината, Правдата и Свободата.

Днес би трябвало да прекрачим разграничителните линии сред нас и още веднъж да поведем антифашистка битка, битка, която преди 80 години нашите предци завоюваха с цената на доста свидни жертви!

Инициативният комитет за антифашизъм си слага за цел да се трансформира в платформа-обединение на всички публични сили, които поддържат битката против актуалните прояви на фашизъм и нацизъм у нас и по света. Трябва да се надигнем против опитите на българската политическа хунта да бъдем подпалвачи на гибел и на премеждия, няма да се съгласим от наше име и за наша сметка да въоръжаваме държавни управления, които са неподправени шовинисти, мародери и убийци на личните си нации, както е казусът и с държавното управление на Украйна.

Ние, представителите на български публични организации, абсолютно заставаме зад антифашистката концепция в битката против все по-фашизиращия се свят.

Призоваваме всички почтени и горди българи да загърбят своя боязън и самоуверено да се възправят против опитите за машинация, за неистина, за опозоряване на истината, с които Съединени американски щати, Англия, Европейски Съюз и НАТО ни задушават всекидневно посредством своите медии и посредством своите профилирани и военизирани държавни и цивилен структури.

Светът има потребност от мир, а не от фашизъм! Никой не е пропуснат! Нищо не е забравено! ".

Снимка: " ПловдивПресс "

.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР