Бившият премиер и съпредседател на заплаши със съд зам.-председателят на

...
Бившият премиер и съпредседател на заплаши със съд зам.-председателят на
Коментари Харесай

Кирил Петков заплаши със съд Георги Свиленски


Бившият министър председател и съпредседател на заплаши със съд зам.-председателят на парламентарната група на Георги Свиленски поради изказванието, че в случай че отдръпват измененията в Изборния кодекс, с които се връща хартиената бюлетина, в подмяна е заречен да им даде кодовете за машините, преписано на някогашният министър председател.

Свиленски го попита за какво настъпвал мотиката два пъти по еднакъв метод и акцентира, че няма да си отдръпна думите. Той сподели още, че не го интересува какво е желал да каже, а е значимо това, което е било чуто и от други народни представители в залата.

След тези думи го уведоми, че идната седмица ще му заведе дело, както е направил с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Дебатите по второто четене на Изборния кодекс в пленарната зала не престават и в този час.

Надежда Йорданова от Демократична България също приказва против предлагането на и изиска тя да отдръпна закона. Това изиска и Искрен Митев от Политическа партия, който изброи какъв брой от организациите на са срещу връщане на хартиената бюлетина.

няма да отдръпна закона, тъй като откраднахте изборите, скочи още веднъж Георги Свиленски.

„ Вашият съпредседател и някогашен министър председател пристигна тук, начело, на първия ред, и ни сподели: Оттеглете закона и ще ви дам кодовете. Кой е той, че ще държи кодовете “, възмути се Свиленски.

„ Внимавайте какво говорите и вършиме с. Сега споделих единствено първото изречение, ще кажа на следващия ден второто, от вашата ПГ ще останете 15 индивида, закани се Свиленски.

Сега излиза наяве за какво е тази нервност с така наречен вълшебна флашка, само че ще прибавя и вълшебни кодове “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Съдържанието на флашката е предпазено, има много пароли, отвърна Надежда Йорданова и дефинира като спекулации тезите за манипулиране на кода.

Искрен Митев прикани председателстващият Росен Желязков да каже на Свиленски да си каже всичко. Тук нямаме изповедалня, само че ви призовавам да си кажете всичко, сподели Желязков.

Има единствено един код, той е един и е в ЦИК и Министерството на електронното ръководство. Ключовете са нещата, с които се подписва приложението, и те също са в ЦИК, увери някогашният министър Божидар Божанов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР