Бившият премиер и настоящ евродепутат от БСП за България Сергей

...
Бившият премиер и настоящ евродепутат от БСП за България Сергей
Коментари Харесай

Станишев: ПП-ДБ да спрат да се държат като в детска градина

Бившият министър председател и сегашен евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Сергей Станишев смъмри пред Българска национална телевизия държанието на втората по величина парламентарна мощ " Продължаваме промяната - Демократична България " и ги пришпори за обединението с първите ГЕРБ.

" Логически и политически най-закономерна е коалиция сред първите две сили, само че и двете имат доста политически ползи от позиция на тяхната еднаквост и доста издълбани изкопи, междуличностни. " Бих предложил малко да заровят егото, тъй като от това положение губят всички политически сили. По отношение на ПП-ДБ - да спрат да се държат като в детската градина ", настоя той.

Станишев изясни, че с 64 депутати не можеш да се държиш все едно, че имаш 100 или 120. " Когато се споделя от страна на ГЕРБ, и Борисов го изигра добре това - " Представете кабинет! " - да представиш в тази обстановка най-вече политически кабинет от фигури разграничителни и дразнещи за другата страна - ами това е директен път към нищото ", сподели той и прикани партиите за повече отговорност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР