Бившият премиер Бойко Борисов е получил призовка да се яви

...
Бившият премиер Бойко Борисов е получил призовка да се яви
Коментари Харесай

Борисов ще каже пред прокуратурата днес, че не е получавал и една стотинка от Божков

Бившият министър председател Бойко Борисов е получил призовка да се яви през днешния ден като очевидец по следствието за изнудване на предприемача Васил Божков. Разпитът е плануван за 15.00 ч. в понеделник.
За разпити са призовани и някогашният финансов министър Владислав Горанов и някогашният началник на Пресцентъра на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

Припомняме, че предходната седмица на брифинг в централата на партията Борисов изрично отхвърли изказванията на предприемача с повдигнати 19 обвинявания и укриващ се в Дубай Васил Божков-Черепа.

„ Никога, по никакъв метод, лев, евро, $, стотинка, никой не ми е носил. Ако ми е донесъл, аз се кълна във внуците си, ще вървя, ще го кажа в понеделник същото, това го споделих и декември месец, когато беше първата акция да ни маскарят “.

Борисов, Горанов и Арнаудова бяха арестувани за 24 часа от Министерство на вътрешните работи без никакви доказателства. Адвокатът на водача на ГЕРБ оспорва законосъобразността на задържането. Според Менков липсват и учредения за нужда при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР