Бившият председател на СОС и втори в листата за общински

...
Бившият председател на СОС и втори в листата за общински
Коментари Харесай

Георгиев: Правото на глас е не само възможност, но и отговорност

Бившият ръководител на СОС и втори в листата за общински съветници на ГЕРБ-СДС Георги Георгиев благодари за поддръжката, която е получил на състоялите се в неделя локални избори.


„ Скъпи съграждани, благодаря на всички, които участваха в локалните избори и поддържаха другите претенденти и партии. Демокрацията изисква старания и по тази причина упражняването на правото на глас е освен опция, само че и наша отговорност по отношение на обществото “, написа той в обществената мрежа.

На изборите на 29 октомври Георгиев е получил над 4000 персонални преференции, като на предходните те са били към 400.

„ Винаги съм предпочитал обстоятелствата пред празните приказки. Доверието ви значи доста за мен и за работата, която свършихме с сътрудниците ми и страхотния ми екип от администрацията на общинския съвет “, прибавя той.

Георгиев акцентира, че борбата за София още не е завършила, тъй като в неделя следва да бъдат определени кметове на 21 региона.

„ Нека на балотажа подкрепим претендентите на ГЕРБ-СДС против съперниците им от неработещата „ смяна “. Познавам номинираните от нас персонално и знам, че те работят с възторг и грижа “, приканва Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР