Бившият председател на Народното събрание Димитър Главчев намекна, че всички

...
Бившият председател на Народното събрание Димитър Главчев намекна, че всички
Коментари Харесай

Главчев намекна за спиране на командировки на депутати

Бившият ръководител на Народното събрание Димитър Главчев загатна, че всички депутати може да се разделят с командировките в чужбина, до момента в който съвещанията в пленарна зала всеки ден са под въпрос поради липса на кворум. Той сподели, че ще направи сходно предложение пред сегашната шефка на Народното събрание Цвета Караянчева, тъй като няма логичност опозицията да пътува в командировки, а Народното събрание да не работи обикновено. Главчев сподели, че ГЕРБ ще ограничи оптимално отсъствията в залата, тъй че кворумът да е подсигурен отсега нататък.

Който не се записва във вторник, когато ще се гледа бюджета на страната за следващата година, значи, че стопират главния закон за хазната, който всички до момента поддържат. Главчев се надява народните представители да постъпят отговорно и да се регистират. И напомни, че тези, които не са го създали в петък, ще се разделят с две трети от дневното си заплащане.
Когато ние бяхме съпротива, също отсъствахме, само че тогава публичната настройка беше друга, сподели Главчев. Сега няма по този начин за нови избори, сподели той и изрази вяра, че проблемите в дребната коалиция няма да се пренесат в цялостното ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР