Бившият председател на Британската партия на независимостта се е срещал

...
Бившият председател на Британската партия на независимостта се е срещал
Коментари Харесай

Найджъл Фараж е провеждал тайни срещи с Джулиан Асандж

Бившият ръководител на Британската партия на независимостта се е срещал скрито с създателя на уеб страницата за следствия „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж, съгласно следствие на Конгреса на Съединени американски щати, написа The Independent.

Двамата са се срещали в посолството на Еквадор в Лондон, където Асандж обитаваше за повече от пет години, получавайки политическо леговище в страната. Смята се, че по време на една от срещите им някогашният партиен водач е дал флашка с данни на създателя на уеб страницата.
Твърденията са дадени от Глен Симпсън - шеф на проверяващата компания, стояща зад оспорваното „ Досие на Тръмп “ – документ от 32 страници, който твърди, че президентът на Съединени американски щати има връзки с Русия. Той е наел някогашния чиновник на английската разследваща работа Кристофър Стийл, с цел да напише досието, за което средства са давани от Демократическата партия на Съединени американски щати.

По време на следствието в Конгреса той съобщи, че му е казано „ само че не е доказано “, че Фараж е посещавал посолството на Еквадор и е давал данни на Асандж. „ Има ненапълно непризнати връзки сред хората на Тръмп и хората на Фараж и „ Уикилийкс “ е някъде измежду това “, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР