Бившият постоянен представител на руския президент Владимир Путин Владимир Путин

...
Бившият постоянен представител на руския президент Владимир Путин Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин прати свой бивш представител в армията

Бившият непрекъснат представител на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Севернокавказкия федерален окръг Александър Матовников през днешния ден е бил освободен от служба, съобщи ТАСС.

Държавният глава и висш главнокомандващ на въоръжените сили на страната е подписал декрет, с който е назначавал високопоставения боен за заместник-началник на Сухопътните войски. Генерал-лейтенант Матовников е заел предходния си пост през 2018 година Той е бил считан за един от най-приближените до стопанина на Кремъл хора под пагон.

Матовников е получил званието Герой на Руската федерация през 2017 година по отношение на интервенция на въоръжените сили на Москва в Сирия. Той е служел и като шеф на поделение за профилирани интервенции към Федералната работа за сигурност.

Путин праща Чайка в Кавказ

Връщането на генерал-лейтенанта в армията е било обвързвано с назначението на някогашния основен прокурор Юрий Чайка за непрекъснат представител на президента в Северен Кавказ. Ексобвинител номер едно е бил освободен от служба и завещан от по-младия Игор Краснов.

Днес кандидатурата на новия началник на общодържавната прокуратурата е била утвърдена от Съвета на федерацията. За него са дали своят вот 163-ма от 170-те депутати в горната камара на Народното събрание в Москва.

"Приоритет в моята работа ще бъде битката против корупцията на всички равнища ", е декларирал Краснов пред законодателите.

Руският президент смени генпрокурора

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР