Бившият посланик на Скопие в София и бивш министър на

...
Бившият посланик на Скопие в София и бивш министър на
Коментари Харесай

Експосланик в София: България е изпаднала в политическа лудост

Бившият дипломат на Скопие в София и някогашен министър на правораздаването Георги Спасов съобщи, че " България е в политическа полуда, няма лекарство за нея ". Повод за думите му са реакциите у нас за резултатите от преброяването на популацията в РСМ, съобщи БГНЕС.
" Една естествена страна като България би трябвало да знае, че жителите от страните, които към момента не са част от Европейски Съюз, купуват паспорти от страните членки на Съюза против 3-5000 евро. Ако е належащо, те ще се заявяват и като марсианци, в случай че това е изискването за приемане на паспорт, който ще им подсигури работа в Европейски Съюз. Но тези марсианци, когато към този момент са отвън обсега на рекета на тези, които им продават български паспорти, към този момент нямат потребност да се преструват или пък да лъжат, в това число и при преброяването ", сподели още той. И добави: " Въпреки обстоятелството, че те са наясно, вместо да признаят, че тяхната продажба на паспорти, която употребяват за доказване на българските национални корени на популацията в Македония, е неправилен и безрезултатен план, с помощта на който забогатяваха единствено каракачанците, в този момент си измислят, че българите са изчезнали от преброяването в Македония заради политически напън. Това е тяхната обсесия от лъжите за многочисления брой българи в Македония. Те имат вяра в тази неистина, употребяват я политически и страната, която не желае да им одобри лъжата, я смятат за " ненормална ". Когато една политическа полуда и заслепеност се трансформира в аршин за обикновено състояние при здравите, тогава доста медикаменти са безполезни ", сподели още Спасов.
Междувременно Демократическата партия на турците в районен съд Македония отхвърли да одобри формалните резултати от преброяването на популацията в страната. " Самият факт, че 132 260 души са отказали да оповестят етническата си принадлежност, хвърля сянка върху преброяването ", подчертаха от групировката.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР