Бившият посланик на Бъглария в Москва, Илиян Василев написа коментар

...
Бившият посланик на Бъглария в Москва, Илиян Василев написа коментар
Коментари Харесай

Илиян Василев: Елена Йончева няма безспорен авторитет

Бившият дипломат на Бъглария в Москва, Илиян Василев написа коментар във фейсбук във връзка номинацията на Елена Йончева, която Българска социалистическа партия стартира за лидер на листата си, за сметка на Сергей Станишев.
" Милите БСПартийци, разчитали на Елена Йончева и на нейния имидж, с цел да им завоюва парламентарните избори след евроизборите с битката си против корупцията. Партията, която е епицентър на корупцията.

Нека да ги " светна " - в проверяващите корупция среди Елена няма неоспорим престиж, меко казано, тъй като там се ценят хора, които не са партийно обвързани и са самостоятелни. За да има престиж, тя първо би трябвало да разкрие и извади на показ корупцията в Българска социалистическа партия - толкоз доста олигарси има там, а тя нещо ги пропуща. Като се стартира от Изпълнителното бюро. Достатъчно е да посочите " представителя " Кирил Добрев.

Нали преди да търсиш треската в непознатото око, би трябвало да извадиш гредата от своето.

Опитва се да се присламчи към работата на други публицисти, които рискуват доста, до момента в който тя е в " златни пелени ". И да трансформира непознати опасности в персонална партийна популярност и постове.

Питам, в какъв брой от следствията, които тя " прави " и се базират на непозната работа, тя отдава дължимото на хората, които са разкрил обстоятелствата и събитията за корупция преди нея? Примерно - къщата в Барселона. Тя твърди, че преднамерено крие източниците, с цел да не пострадат - само че даже и по този метод е наложително да признае и изрази благодарност към " хората преди нея ", а не да внушава, че тя е Началото и Края.

Сори, не става.

Няма потребност да увещавам никого - проверяващите публицисти несъмнено имат потребност от платформа, от естрада, на която да създадат притежание на необятното общност своята работа. За това те най-често са принудени да се обръщат към Йончева. И това е автогол на ГЕРБ - затвориха медиите и останаха каналите през такива канали, които хора като Радев и Йончева трансформира в изборни победи. "

Илиян Василев, фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР