Бившият помощник-треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, сподели мнението си

...
Бившият помощник-треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, сподели мнението си
Коментари Харесай

Ангел Червенков: Това беше най-слабият финал в цялата история на ЦСКА

Бившият помощник-треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, показа мнението си за финала за Купата на България сред двата гранда, извоюван от " сините " с 1:0.

" Левски повече искаше купата и я завоюва. Треньорите не желаеха да поемат непотребни опасности и заложиха на стабилността. Слаба продукция и от двата отбора, само че тази на алените бе напряко безобразна. Допуснаха обикновени неточности в защита и не реализираха безусловно нищо в нападателен проект.

При състояние, че на вратата на Левски е едно младо и неопитно момче, ти не успяваш даже да му дадеш късмет да сбърка. Фактът, че това беше може би най-лежерният мач в кариерата на Пламен Андреев е сладкодумен за продукцията на ЦСКА.

Няма да е пресилено да се направи заключението, че това бе най-слабият край в цялата история на ЦСКА. Дори когато преди четвърт век алените изгубиха доста тежко с 0:5 още веднъж от безконечния противник, те бяха доста по-остри, нападателни и искащи триумфа, имаха напън първоначално и положения. А в този момент - безусловно нищо от самото начало. Левски опита да играе, а ЦСКА опитваше единствено да пречи.

" Сините " без да блестят бяха по-организирани, по-активни както в отбрана, по този начин и в офанзива и несъмнено стояха по-добре от своя съперник.

Изненадата, която опита да направи Алън Пардю в стартовия си състав освен не сработи, само че бе цялостен парадокс. Да сложиш десен бек да играе като втори нападател значи, че единствената ти концепция е да разбиваш играта. А постоянно когато ЦСКА не е нападателен, това е показателно, че нещо съществено не е наред. В халфовата линия на " армейците " няма нито един футболист с градивни качества. Това е голям проблем, за който отговорност би трябвало да поемат тези, които са ги привличали ", сподели той пред " Тема Спорт ".
 Кюстендилеца с коментар за изгубения край
Кюстендилеца с коментар за изгубения край

" Едно от най-бездушните представяния на ЦСКА, които съм гледал "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР