Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Не разбирам как феновете на ЦСКА приемат това нещо и не го коментират?

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява последните събития на стадион " Българска войска ".

" Чудя се на хората не им ли прави усещане, че и Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо. И двамата споделиха едно и също нещо, само че в последна сметка Ганчев е индивидът с парите и той взема решение. Когато един притежател реши нещо, то просто се случва.

Когато Младенов е започвал работа в ЦСКА, е бил наясно по какъв начин стоят нещата със селекцията. С този тим всеки ще стигне до второто място и това е обикновено, откакто имаш бюджет от 15 милиона. Стойчо го знае това, само че Ганчев дава парите и той взема решение какво ще се случва. Друго нещо не разбирам. Как почитателите го одобряват това нещо и за какво не го разясняват?

Колкото до оставката на Стойчо Младенов, той няма различен излаз. Другият вид е да го изгонят, само че това ще се отрази на името му. В тази обстановка, който и да пристигна отпред на тима, няма да се промени изключително нищо и отново ще сме втори. ЦСКА е огромен тим, само че за жалост лежи на остарели лаври. Тези играчи нямат душeвността и характера за този клуб. ЦСКА е на почитателите, а очевидно и на тях им харесва това нещо.

Купичката не я броя за толкоз огромен триумф. Освен първото място и купата в шампионата друго не устройва " алените "! Аз съм първенец, подобен ми е манталитетът. Такъв беше на всеки един от нас, които играехме за ЦСКА. Собствениците идват и си отиват, а последователите остават постоянно зад тима си. Мисля, че няма да одобряват оставката на Стойчо Младенов ", съобщи Майкъла пред " Мач Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР