Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си припомни някои от

...
Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си припомни някои от
Коментари Харесай

Маркизио сподели най-болезненият момент в кариерата си

Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си напомни някои от славните мигове и огромните разочарования в спортната си кариера. Бившият италиански национал даде конференция, на която удостовери за раздялата с футбола.

"Спечелих доста титли, реализирах фантазията си да играя футбол и в този момент пристигна време да си потегли. През последните месеци главата ми си работеше както преди, само че тялото не ме слушаше към този момент. Мога да играя и до 40 години, само че би трябвало да вардя репутацията си ", сподели 33-годишният Маркизио.

"Съжалявам, че не съумях да печеля Шампионска лига с Юве и Евро 2012 с Италия. Това се двете огромни разочарования в моята кариера. Много ми се желае да преиграем финала в Шампионска лига против Барселона през 2015 година. Даже не целият мач, а единствено второто полувреме ", разяснява някогашният халф.

Едни от най-паметните моменти са мачовете с Юве в Серия Б. Останахме единствено бойци, които не напуснаха тима в този сложен миг и завоюваха шампионата във втория ешалон. Не се интересувах в коя дивизия играе Юве, желаех просто да нося тази фланелка ", описа Маркизио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР