Бившият полузащитник на Ливърпул Луис Гарсия сподели, че отборът трябва

...
Бившият полузащитник на Ливърпул Луис Гарсия сподели, че отборът трябва
Коментари Харесай

Луис Гарсия: Ливърпул трябва да печели купи, за да запази Салах

Бившият полузащитник на Ливърпул Луис Гарсия показа, че тимът би трябвало да стартира да печели титли, с цел да успее да задържи Мохамед Салах. Египетският национал се радва на втори прелестен сезон с екипа на Ливърпул, откакто е бил замесен в 35 от голове на тима в Премиър лийг и Шампионската лига.

Испанските Реал Мадрид и Барселона са свързвани с трансфер на Салах през лятото и по всяка възможност ще го възобновят още веднъж след края на сезона.

Някогашният полузащитник Гарсия изрази опасенията си, че Салах може да поеме по пътя на Хавиер Масчерано, Луис Суарес и Фелипе Коутиньо, които замениха „ Анфийлд” с Испания.

„ Ако Ливърпул стартира да печели купи, считам, че ще е по-лесно да резервира Мо Салах”, показа Гарсия пред Mirror.

„ Знаем, че Барселона и Реал Мадрид ще бъдат на пазара за най-хубавите играчи през лятото. Ако приказваме за актуалните най-хубави футболисти в света, Салах сигурно е там. И двата тима желаят да го привлекат, а това сме го виждали и преди – със Суарес и Коутиньо. Трудно е играчи да отхвърлят, когато имат шанса да подпишат с някои сред двата тима”, продължи Луис Гарсия.

„ Реал и Барселона са може би единствените тимове, които би сменил, в случай че си състезател на Ливърпул. Към този миг смятам, че тимът на Ливърпул към този момент е друг. Тимът към този момент има нужния капацитет, с цел да печели огромни купи, само че би трябвало това нещо да стартира, с цел да се резервират огромните футболисти”, приключи Луис Гарсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР