Бившият полузащитник на Интер – Раджа Наинголан призна, че с

...
Бившият полузащитник на Интер – Раджа Наинголан призна, че с
Коментари Харесай

Нинджата съжали, че се размина с полуделия” по него Конте

Бившият полузащитник на Интер – Раджа Наинголан призна, че с голямо наслаждение би работил с треньор като Антонио Конте. През лятото белгийският футболист бе един от хората, на които беше посочен изхода при „ нерадзурите”, като той изясни, че решението за това е било повече на клуба, в сравнение с експерта.

31-годишният футболист се завърна в обичния си Каляри, където проби на италианската сцена. Сделката за преотстъпване беше посрещната с огромна доза удивление, защото Конте горещо желаеше играча още по времето, когато водеше Челси. Наинголан обаче заплати цената поради някои скандални изяви отвън терена, които управлението реши да не толерира по никакъв метод.

„ Щеше да ми хареса да бъда квалифициран от него. Само за месец получих опция да оценя неговите целеустременотс и идеи”, съобщи опитният Наинголан.

„ Той беше доста явен и непосредствен, когато сподели намерено, че нещо не е наред. По време на лятната подготовка Конте ме дръпна настрани и ми сподели какъв брой вманиачен е бил по мен. Той ме искаше и в Челси, но в този случай решението беше взето от клуба и той просто се съгласи с него.”

„ Каза ми го непосредствено още първия ден. Аз оценявам хората, които ти споделят нещата в лицето”, добави Наинголан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР