Бившият полузащитник на Арсенал Санти Касорла може да се завърне

...
Бившият полузащитник на Арсенал Санти Касорла може да се завърне
Коментари Харесай

Санти Касорла бленува да се завърне в Арсенал

Бившият полузащитник на Арсенал Санти Касорла може да се завърне в клуба, откакто се откаже от дейната си футболна кариера. 35-годишният испанец е любим на почитателите на отбора от Северен Лондон, за който игра в интервал от шест години, макар че серия от травми лимитираха изявите му до едвам 180 мача във всички съревнования за „ артилеристите”.

Касорла напусна Арсенал, с цел да се върне във Виляреал през 2018-а година, откакто се излекува от тежка травма и даже получи повиквателна за националния тим на Испания през предходната година. Контрактът на плеймейкъра с „ жълтата подводница” изтича през лятото, а през този сезон има 29 мача за клуба. Също по този начин не се чака той да удължи бъдещето си на „ Ла Серамика”.

Касорла е в доста положителни връзки с мениджъра на Арсенал Микел Артета, което ускори спекулациите, че той може да се завърне на „ Емирейтс” в бъдеще. Уважаваният публицист Гийиом Балаг предизвести, че почитателите на Арсенал може да почакат още две години, с цел да може Касорла да се върне в клуба. „ Интересно е, тъй като приказвах със Санти наскоро и той ми сподели, че не е възобновил контракта си с Виляреал, който изтича в края на сезона. Той желае да играе още две години, след което ще се завърне в Арсенал като треньор. Запитах го и той ми отговори позитивно, че обмисля да стане треньор, откакто спре с футбола, само че в този момент желае да поиграе още два сезона. Казвам ми, че Микел Артета може да го вземе в щаба си, защото са положителни другари и имат сходно мислене за футбола”, сподели Балаг пред състезателен блог в YouTube.

Касорла и Артета играха дружно четири години за Арсенал, след което Артета се отхвърли от футбола през 2016-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР