Бившият полузащитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде

...
Бившият полузащитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде
Коментари Харесай

Майкъла: Левски е превъзбуден, ЦСКА ще бие с 2:1

Бившият полузащитник и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза пред Sportal TV по отношение на идния край за. Майкъла предвижда победа за отбора на Алън Пардю с 2:1.

" позволи неточност с освобождението на Любо Пенев при започване на сезона, а по-късно и с това на Стойчо Младенов. е превъзбуден, само че давам победа за алените с 2:1. Разликата с не приказва добре за управлението и за тима, ЦСКА ще направи през днешния ден добър мач. Като видях ЦСКА по какъв начин игра под управлението на Алън Пардю със и Лудогорец, не чакам нищо, името не играе, в ЦСКА чужденците не правят добре работата. Проблемът е, че в ЦСКА не се задържа никой, почитателите започнаха да осъзнават, че това не е вярно. 0:5 от Лудогорец - това е позор за ЦСКА. Ще се обърна и ще си потегли от студиото! Ами 0:8 в Ловеч? Паро Никодимов, най-големият треньор в историята на ЦСКА, го сподели - махленско управление и играчи, които не знаят къде са.
 Христо Стоичков надъха Христо Стоичков надъха "червените " преди финала
Трима играчи в вършат разликата. Дано през днешния ден не пази Евтимов! Бях на -, напряко стартирам да скърбя българския футбол. На четири стадия влизаш в стадиона, нещо фантастично е. Ние сме в ерата малко след маймуните. Какъв е казусът Наско Сираков да седне до Данаил Ганчев? Стига с думата " реорганизация " - нов стадион! Нов. за две години може умерено да си построи стадиона, това е значимо. 11 години демонстрира на ЦСКА и Левски по какъв начин се прави тим и по какъв начин се менажира футболен клуб. 20 точки е разликата. За управлението на ЦСКА тази купа е доста значима. Защо няма покана за мача за Любо Пенев, за Стойчо Младенов, за Пламен Марков, за Емо Костадинов, за Спас Джевизов? Не можеш да изтриеш историята. Не може с такова отношение към легендите и към почитателите. Ръководете този клуб по шампионски ", сподели Майкъла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР