Бившият полицай Ивайло Стоянов от Ловеч загуби половината си лице

...
Бившият полицай Ивайло Стоянов от Ловеч загуби половината си лице
Коментари Харесай

Д-р Кацаров за бившия полицай Ивайло: С пластични операции може да се подобри състоянието му

Бившият служител на реда Ивайло Стоянов от Ловеч загуби половината си лице след побой и след серия от събития, които едвам не го убиват преди години. Делото му пък още е във фаза досъдебно произвеждане.

Историята му провокира бурни реакции в обществените мрежи, а доктор Стойчо Кацаров от Център за отбрана на правата в опазването на здравето изясни, че Ивайло има потребност от пластични интервенции, които да подобрят положението му. По думите му той е жив по знамение.
Живот с половин лице: Историята на някогашния служител на реда Ивайло Да се огледаш в системата, когато в огледалото не си ти
Освен това той посъветва хората да не мълчат, когато има някаква неправда, подбудена от системата.

Няма по какъв начин да променим нещата, в случай че се откажем да водим правосъдни битки, няма и по какъв начин да вземем за пример лекарите да се учат от грешките си, добави експертът.

Според доктор Кацаров Ивайло има проблем, обвързван със заслужено отмъщение и обезщетение на претърпяното от него.

Снимка: bTV

По думите му днешното положение на някогашния служител на реда е следствие от две неща – преживеният побой в Елхово и от инфекцията, получена по време на лекуването в болничното заведение.

Но процесът по търсене на такива разногласия е тежък и по никакъв начин не е на ниска цена, изясни още той.

„ Моят съвет е да потърси отговорност по гражданско-правен път за непозволена увреда, като дано съдът да реши кой до какъв брой е виновен”, сподели още експертът.
Медсестрите не престават митингите Те упорстват за почтено възнаграждение и увеличение на парите за ексклузивен труд
Относно медицинските сестри и техните митинги доктор Кацаров разясни, че здравният министър е заречен нарастване на средствата, а в този момент споделя, че не е в неговите пълномощия да го направи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР