Бившият политически стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп Стив

...
Бившият политически стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп Стив
Коментари Харесай

Бившият стратег на Тръмп Стив Банън заяви, че ЕС се опитва да осуети Брекзит

Бившият политически пълководец на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Стив Банън съобщи през вчерашния ден, че Европейски Съюз се пробва да осуети Брекзит, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите на Банън елитите в Европейски Съюз не желаят Брекзит.

" Видяхте какво стана. Нямат никакво желание да ви пуснат да си тръгнете - никакво ", сподели Банън пред общността за диспути в Университета в Оксфорд " Оксфорд юниън ". Той обаче не показа доказателства, а единствено съобщи, че Европейски Съюз е направил договарянията за раздялата сложни.

" Направиха го допустимо най-трудно, ще продължат да го вършат допустимо най-трудно ", сподели Банън.

Обединеното кралство излиза от Европейски Съюз на 29 март 2019 година На 23 юни 2016 година на референдум за участието в съюза 17,4 милиона гласоподаватели или 52 % поддържаха Брекзит, а 16,1 млн. или 48 % не.

Европейските водачи неведнъж показваха страдание поради решението на Обединеното кралство да напусне и позиция, че ще уважат това решение, отбелязва Ройтерс.

Тази седмица английският министър председател Тереза Мей подписа съглашение за изискванията на излизането, само че съперниците й в нейната разединена партия се пробват да я смъкват от власт, тъй като считат, че с това съглашение Англия ще остане в прекомерно близки връзки с Европейски Съюз след Брекзит.

В Оксфорд имаше проява против Банън на няколкостотин протестиращи, които го упрекнаха, че е расист. В последна сметка полицията го ескортира и той влезе в залата на обществото за диспути на Оксфордския университет през заден вход.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР